Platinum Mountain Hotel & SPA (20 ocen)

BINTOM brak
17 grudzień 2023 13:59
Na posiłki i basen trzeba chodzić do głównego budynku. To jeden minus. Reszta na plus.
pokaż więcej...
Monika Konieczna
17 grudzień 2023 10:16
Pobyt bardzo udany, pokoje przestronne i czyste. Udogodnienia (basen, sauny, sala zabaw dla dzieci ) na najwyższym poziomie. Śniadania i obiadokolacje w formie bufetu różnorodne i świeże. Warto dopłacić za pokój, żeby znajdowal się w głównym budynku - można się przemieszczać pomiędzy basenem a pokojami bez przebierania się ze szlafroka;)
pokaż więcej...
P.
17 grudzień 2023 08:06
Bardzo fajny hotel, jest klimat, wygodne apartamenty z sauną i tarasem, bardzo miła i sprawna obsługa, super jedzenie... Wszystko ładne i gustowne, w części hotelowej wyeksponowane zalety rejonu, kominek w lobby, witryna z kryształami z lokalnej huty szkła... Są również 3 tematyczne restauracje. Lokalizacja hotelu blisko stoków oraz centrum. Po sąsiedzku jest biedronka więc można zawsze wyskoczyć po jakieś łakocie. Trudno coś zarzucić, może jedynie brak widoków na góry z pokojów oraz brak darmowych atrakcji dla starszych dzieci.
pokaż więcej...
Artur Januszewski
16 grudzień 2023 18:15
Hotel na 5 gwiazdek! Począwszy od lokalizacji, poprzez standard, atrakcje, obsługę skończywszy na jedzeniu. Tego ostatniego pod dostatkiem, w wysokiej jakości i mocno urozmaicone każdego dnia. Apartamenty przestrzenne, ładnie zaaranżowane, a te z prywatnymi saunami perfekcyjne. Z hotelu blisko do wyciągu na Szrenicę, centrum Szklarskiej i marketu spod znaku kropkowanego owada.
pokaż więcej...
Robert klimek
15 grudzień 2023 16:36
Kolejny znakomity pobyt w hotelu Platinum Mountain.



Uwielbiam tutaj przyjechać na kiludniowy wypoczynek, skorzystać z sauny, jacuzzi, masażu i floatingu. Ponownie wracam stąd wypoczęty.



Następnym razem mam nadzieje na skorzystanie z nowego Platinum Adults.



#PlatynowePowroty
pokaż więcej...
Magdalena Homska
18 czerwiec 2023 22:58
Piękny hotel położony w urokliwym miejscu, miła i kompetentna obsługa, posiłki różnorodne, smaczne. Dużym plusem była ilość atrakcji zapewnionych dla gości hotelowych oraz dość długie przedziały czasowe na zjedzenie posiłków. Gustownie urządzone, przestronne pokoje hotelowe z balkonami, z których rozpościerał się widok na las. Idealne miejsce na odpoczynek od miejskiego zgiełku. Chcesz się zrelaksować i naładować akumulatory? Z Platinum Mountain uda się to osiągnąć. #PlatynowePowroty
pokaż więcej...
Lubię dobrze Zjeść
18 czerwiec 2023 11:38
Słuchajcie , trochę razy byliśmy w różnych hotelach na świecie a ten to cudo . Cena adekwatna, obsługa nieziemska, pokoje wspaniałe , kuchnia szkoda słów in plus . Naprawdę dbajmy o to miejsce co niewiele takich .
pokaż więcej...
Alice B.
18 czerwiec 2023 10:07
pokaż więcej...
Dorota Sądzyńska
17 czerwiec 2023 18:18
Mój pobyt w hotelu Platinum Mountain był doskonały. Wszystko było na pięć gwiazdek: apartament, jedzenie, spa i drinki. Jeszcze w Polsce w lepszym hotelu nie byłam także nie mogę się doczekać żeby zabrać męża i pokazać ten niesamowity ośrodek.

#PlatynowePowroty
pokaż więcej...
Bananus to ziom
17 czerwiec 2023 15:37
#PlatynowePowroty#



Przebywałam w Państwa hotelu z siostrami kilka dni od 14 do 16 czerwca 2023 r. Był to już kolejny pobyt. Tym razem zakwaterowanie mieliśmy w Apartamencie, który jest przestronny, świetnie wyposażony, zadbany, balkon z pięknym widokiem. Piękna okolica , niedaleko centrum ,blisko do wyciągu oraz na szlaki górskie. Uprzejma obsługa , pyszne jedzenie. Dla dzieci kolorowe sztućce , kubeczki i miseczki w restauracji hotelowej. Strefa basenowa godna polecenia. W strefie SPA profesjonalne masaże. Duża ilość dodatkowych atrakcji. Warto polecić pobyt w Państwa hotelu. Uprzejma obsługa, apartament 5, obsługa 5, lokalizacja 5.
pokaż więcej...
Karolina Nieto Gonzalez
19 marzec 2023 21:13
Hotel w 100% spełnił nasze oczekiwania. Czysty, przestronny pokój, wyśmienite jedzenie, spa z szerokim wachlarzem usług to jedynie kilka zalet tego hotelu. Idealne miejsce na pobyt z dzieckiem. Na pewno wrócimy!!!

#PlatynowePowroty
pokaż więcej...
Crazy Max
19 marzec 2023 16:20
Odpoczywali 17.03-19.03. Podobał mi się hotel, miła obsługa, czyste i nowoczesne pokoje. Dobre i smaczne jedzenie. Wyciąg na górę jest bardzo blisko. Myślę, że przyjdę ponownie.
pokaż więcej...
Beata Uberna
19 marzec 2023 10:12
Niezwykła popularność tego resortu bierze swoje żródło w pasji do sprawiania przyjemności całym rodzinom i to widać w tym hotelu na każdym kroku. Najlepiej to sprawdzić osobiście
pokaż więcej...
Grzesiek Szymański
18 marzec 2023 22:13
Hotel idealny w każdym calu. dopracowany do perfekcji w najmniejszych szczegółach. Jedzenie pyszne a oferta tak bogata, że nie sposób wszystkiego spróbować. Apartamenty zapewniające komfort. Na pewno wrócimy nie raz, bo jak mawiała pewna Pani... Tu jest jakby luksusowo. #PlatynowePowroty
pokaż więcej...
ejcmun
18 marzec 2023 21:46
#PlatynowePowroty, Gorąco polecamy hotel, jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu. Pokoje bardzo dobrze wyposażone, hotel bardzo czysty, jedzenie bardzo dobre. Na pewno tutaj wrócimy.
pokaż więcej...
Piotr Szatan
01 listopad 2022 11:26
Witam .Jesteśmy zadowoleni z pobytu w hotelu .Pokoje są przestronne, czyste i funkcjonalne na pobyt z dziećmi .Duże wrażenie zrobiła na mnie obsługa hotelu -miła i uprzejma (szczególnie pani, która stała przed stołówką bardzo sympatyczna). Obsługa jadalni na najwyzszym poziomie- dania uzupełniane na bieżąco, stoliki dezynfekowane, a zużyte nauczynia zabierane w mgnieniu oka. Pan w okularach, który wprowadza gości do stolika bardzo miły i uprzejmy ,mimo tłoku wszystko ogarniał .Ukłon dla kucharzy- jedzenie naprawdę pyszne, każdy znajdzie coś dla siebie (szwedzki stół bardzo bogaty i obfity w różnorodne dania oraz owoce, ciasta, galaretki) Mój 5 letni syn zachwycony basenami, my zresztą tez. Mogę z czystym sumieniem polecić ten hotel i na pewno odwiedzimy go wkrótce ponownie.
pokaż więcej...
Patrycja Kłoda-Brygier
20 październik 2022 00:05
Było nam miło gościć się w hotelu z 3 miesięcznym bobasem. Jestem pod wrażeniem wyglądu, jakości oraz ogólnej obsługi klientów. Zaczynajac od pokoi - czyste, pachnące i zadbane, przechodząc przez śniadania które były na prawdę na wypasie, kończąc na tym, że w hotelu każdy znajdzie coś dla siebie - basen, nawet i dla najmłodszych, strefa spa, game room, kids club, animacje, siłownia. Cały kompleks znajduje się blisko głównego deptaka gdzie znajdziemy mnóstwo restauracji czy straganów, blisko również do Biedronki.

Jedynym minusem podczas naszego pobytu była wycinka drzew i to centralnie przed naszymi oknami. O ile przyjechaliśmy z dzieckiem, więc wstawaliśmy dość wcześnie, o tyle osoby które przyjechały na prawdę wypocząć mogły troszkę się zdziwić, bo od 7 rano do późnych godzin popołudniowych słychać było głośne piły mechaniczne czy rozdrabiarki do gałęzi. Rozumiem, że nie ma dobrego momentu na głośne prace przy hotelu, jednak myślę, że można było załatwić sprawę inaczej.

Mimo wszystko pobyt zaliczam do udanych i z pewnością wrócimy do hotelu za jakiś czas :) #platynowePOWROTY
pokaż więcej...
Rafał Borówka
15 październik 2022 22:50
Platinum Mountain Hotel & SPA jest na prawdę bardzo dobrym obiektem. Znajduje się w centrum Szklarskiej Poręby, skąd blisko do okolicznych restauracji, atrakcji turystycznych czy rewelacyjnych szlaków. Jest to kompleks budynków wraz z parkingiem (płatnym, a nie bardzo jest jakaś alternatywa w pobliżu) i całą infrastrukturą hotelową która nie pozwala się nudzić. Tu jednak muszę zaznaczyć, że hotel nastawiony jest głównie na rodziny z dziećmi czego nie byliśmy świadomi podczas rezerwacji (która i tak przypadała po sezonie letnim). Jeśli szukasz spokoju i relaksu to raczej nie ten adres. W naszym przypadku było to głównie widoczne podczas śniadań (podczas 3-dniowego pobytu, jedzenie było bardzo dobre i nie zdążyło się znudzić) czy pobycie na strefie basenowej. Sama strefa basenowa jest na rewelacyjna! Duży basen, 3 jacuzzi i świetna strefa saun dostępna tylko dla dorosłych. Bardzo mocny punkt w ocenie hotelu. Pokoje w części hotelowej są przestronne, z wygodnym łóżkiem balkonem i wykończone w bardzo dobrym standardzie i markowymi kosmetykami. Jedynym minusem pokoju, jest to, że bardzo słychać to co dzieje się na korytarzu (w naszym przypadku było to jednak mało uciążliwe). W pierwszym dniu korzystaliśmy również z restauracji hotelowej. Pomimo małej ilości zajętych stolików, czas oczekiwania na zamówione dania był dość długi, a sama obsługa wydawała się być zainteresowana bardziej innymi stolikami. W ramach przeprosin za czas oczekiwania dostaliśmy rekompensatę w postaci kieliszka wina co było bardzo miłe i niespodziewane. Samo jedzenie bardzo smaczne a krem z białych warzyw zdecydowanie zachęca na #PlatynowePowroty. Ogólnie hotel godny polecenia, ponieważ zapewnia na prawdę dobry standard świadczonych usług, ma ładne, przestronne pokoje z balkonami i znajduje się w pięknej okolicy.
pokaż więcej...
Łukasz Nowotka
23 sierpień 2022 16:03
Pragnę podzielić się z Państwem opinią nt. pobytu w ośrodku. Zadbany, niedawno wybudowany kompleks (budynek hotelu z recepcją oraz kilka apartamentowców wokół) kilka minut od centrum Szklarskiej Poręby. Zdecydowanie jest to miejsce, które śmiało mogę polecić rodzinom z dziećmi (głównie z tego powodu zdecydowaliśmy się na tą lokalizację) co widać chociażby po ilości atrakcji przygotowanych dla najmłodszych (baseny zewnętrzny i wewnętrzny z wydzielonymi częściami, pokój zabaw, animacje). Część wspólna hotelu zadbana, pięknie urządzona. Miła, pomocna obsługa. Pokoje poza głównym budynkiem hotelowym nie są skategoryzowane jako 5-gwiazdkowe jak w budynku głównym, ale każdy apartament jest wystarczająco obszerny, wyposażony w mały aneks kuchenny (płyta indukcyjna, zlewozmywak, sztućce, szklanki). Jedzenie smaczne, serwowane w formie szwedzkiego bufetu. Na niewielki minus zasługuje fakt, że przy dużym obłożeniu tworzyły się kolejki do wejścia do restauracji (szczególnie na obiadokolację). Dzieciaki również znalazły coś dla siebie. Wybór jest duży choć przy dłuższym pobycie jedzenie może się znudzić (szczególnie śniadania które są powtarzalne). Dodatkowy minusem, który muszę wymienić jest problem ze znalezieniem wygodnego miejsca do zaparkowania (pomimo dużego parkingu zewnętrznego, w środku sezonu i tak wymaga to poświęcenia chwili zanim pozostawimy samochód). Podsumowując pomimo paru niedociągnięć i tak gorąco polecam to miejsce, wraz z rodziną jesteśmy zdecydowani, że do niego wrócimy.

#PlatynowePowroty
pokaż więcej...
Damian
20 lipiec 2022 15:30
Hotel wygląda jak małe miasteczko - ma wewnętrzny, obszerny parking, wiele podobnych, pasujących do klimatu miejsca budynków, na terenie hotelu jest dodatkowa restauracja. Pokoje są przestronne i czyste, choć nie najlepiej wygłuszone. W naszym pokoju niczego nam nie brakowało - był aneks kuchenny ze wszystkim, czego moglibyśmy potrzebować, była szafa, stół, stolik kawowy, sofa, itd. Naszym ulubionym elementem wyposażenia była prywatna sauna w łazience. Do pokoju przynależał obszerny balkon/taras z widokiem na las. Ze względu na rozmiar pokoju, balkon nad nami i bliskość lasu, w pokoju trzeba było zapalać światło nawet w dzień. Hotelowa restauracja jest w głównym budynku, więc musieliśmy do niej przechodzić kilkaset metrów na powietrzu. Zimą to może być problem. Na śniadania i obiadokolacje należy sobie wybrać godzinne okienko, więc trzeba planować pobyt z uwzględnieniem niskiej elastyczności czasowej. Wybór potraw jest spory i zmienia się z dnia na dzień. Wadą restauracji jest niestety tłok. Hotel oferuje basen wewnętrzny i zewnętrzny, ładowarki do samochodów, siłownię, SPA i animacje dla dzieci. Co ważne, plan atrakcji jest całodzienny - dzieciaki nie będą się nudziły niezależnie od godziny. Podczas naszego pobytu, małych gości było bardzo dużo, wydawało się wręcz, że prawie tyle, co dorosłych. Podsumowując, jest to hotel bardziej dla rodzin, niż na romantyczny wypad we dwoje. Mimo nielicznych wad, z pobytu jesteśmy zadowoleni i na pewno rozważymy #PlatynowePowroty do tego miejsca w przyszłości.
pokaż więcej...

Dodaj odpowiedź

Dodaj opinię o Platinum Mountain Hotel & SPA

Twoja ocena:
Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Platinum Mountain Hotel & SPA
reCAPTCHA

Dane kontaktowe

  • Platinum Mountain Hotel & SPA
  • Kilińskiego 15B
  • 58-580 Szklarska Poręba
  • www: https://www.platinum-mountain.pl/
Zgłoś opinie
Prześlij opinie o Nuzle.pl

Twoja uwaga została wysłana.

Uzupełnij treść wiadomości